X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Zwitserland, synoniem voor kwaliteit

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Lizz Lizz Auteur op infoyo sinds
31 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Lizz
Datum: 27-10-2009
Auteur: Lizz
Zwitserland is het land van de vergezichten. De verijsde massieven van waaruit gletsjers in de loop der eeuwen diepe dalen hebben uitgesleten, vormen een machtig gezicht. In de besloten dorpen, omringd door witbesneeuwde Alpenreuzen heerst een bepaald soort gastvrijheid die kenmerkend is voor dit land.

Het rijke leven

Veel plaatsen hebben door de jaren heen hun oorspronkelijk karakter weten te behouden en geven extra charme aan dit land van de bergen.

Wat u vooral veel in Zwitserland tegenkomt is het rijke leven en de beslotenheid daarvan. Het land kent een leuk aantal beroemde wintersportcentra, waar zelfs de internationale jet-set zich komt vermaken. Maar ook in de kleine, sfeervolle bergdorpjes, waar u nog een arreslee tegen kunt komen, is het goed vakantievieren.

Een van de vele populaire vakantieplaatsen is Zermatt, dat behoort tot het kanton Wallis. Daar bepaalt de Matterhorn het gezicht op een indrukwekkende manier. Hier heerst een lange traditie van wintersport en bergsport. Meer dan een eeuw ontvangen de Zwitsers in deze plaats hun gasten om ze een heerlijke vakantie aan te bieden en ze gaan daar heel ver in in. De laatste maatregel om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken is het autovrij verklaren van de stad. U kunt uw auto in het nabijgelegen Tšsch achterlaten en per trein naar Zermatt reizen. Hier verblijft u in een enorm ski-gebied met rijke voorzieningen. Leuke winkels, veel liften, overdekte zwembaden, prachtige wandeltochten en natuurlijk luxe hotels.

Zwitserland is tijdens de wintermaanden op haar best. Een wintersportland met stijl, bravoure en klasse. Leuk om in deze ambiance er eens onbezorgd uit te zijn!

Reacties op dit artikel
Tilo, 2009-10-28
( 0 )

Inderdaad Zwitserland is een zeer mooi land. Het is alweer heel wat jaren geleden maar ik heb er 2 jaar gewoond. Wat mij opviel is dat de zwitserse mensen die in de kleine berg dorpjes wonen, vaak niet verder kijken dat de bergen, dus wel erg kortzichtig wat ik erg jammer vond. Kan zijn dat het nu veranderd is.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl