X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


In Amsterdam lijk ik wel bekend

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Sabinchy Sabinchy Auteur op infoyo sinds
12 Juni 2010


Bekijk het profiel van Sabinchy
Datum: 02-11-2010
Auteur: Sabinchy
Heb je ooit een dag gehad die heel anders is verlopen dan je in gedachten had ? Dat je denkt dat je anoniem de stad in gaat zodat†je heerlijk even kunt genieten van de mooie stad en de aparte†types†eens lekker†kunt bekijken. Dat zat in de planning voor mij en mijn goeie vriendin, maar die dag ging toch iets anders dan verwacht.


Dit weekend logeerde ik bij mijn goeie vriendin, die in een dorp in de buurt van Amsterdam woont. Ik woon in het noorden van Nederland, dus ben ik verplicht 4 uren met de trein te reizen om haar te zien. Omdat ik eindelijk in het westen van het land was, waren we van plan om naar Amsterdam te gaan om een leuke dag te hebben. Binnen een uur zouden de winkels dichtgaan en besloten we om lekker rond te lopen in de stad, die zo prachtig is! We zaten even op de dam mensen te kijken en plotseling hoorde ik een stem. "Can I have a picture with you ?" vroeg hij aan mij.. Ik was verbaasd en antwoordde: "Sure!". We gingen gezellig op de foto en ik vroeg hem waar hij vandaan kwam. Hij was een Tibetaan die voor een lang weekend zijn tijd doorbracht in Amsterdam. 

Mijn vriendin en ik besloten om rond te gaan lopen en gingen naar de gele klomp die bij de dam voor een toeristenwinkel staat. Iedere keer als we in Amsterdam zijn maken we een foto met die gele grote klomp als aandenken. Mijn vriendin maakte grappige foto's van mij en ineens wilde een ander persoon samen op de foto. Ik dacht, Waarom ook niet, en ging met deze man op de foto. Hij nodigde ons nog uit om samen een drankje te doen, maar dat vonden wij toch niet zo'n goed idee!

Ietsje verderop een brug, ontmoetten we een aantal marrokaanse jongens die woonachtig zijn in Amsterdam en omgeving. Zoals je misschien al weet kunnen deze jongeren vaak erg sarcastisch doen. Omdat we ons fototoestel nog in de hand hadden gingen we ook nog even met hen op de foto, en kwamen er nog meer mannen tegen ons praten, geen idee waar ze vandaan kwamen, maar hij was zijn verjaardag in de Nederlandse hoofdstad aan het vieren. Het waren erg vrolijke mannen, maar ze hadden wel een beetje seksistische opmerkingen, niet zo fijn dus! Het bizarre is dat tijdens het praten met de jarige man, een andere jongen op ons stond te wachten. Het was een jongen uit Rome en wachtte om met mij op de foto te gaan. Van deze jongen snap ik wel waarom hij op de foto wil, want italianen houden nou eenmaal van Nederlandse meisjes met blond haar en groene ogen. Dit was inmiddels al foto nummer 5.

Dit dagje Amsterdam was een erg verrassende dag, want ik voelde me als een celebrity! Het was erg bizar om dit zo mee te maken, omdat mij dit nooit in Friesland overkomt.  Vooral die italiaanse jongen vond ik bizar, omdat hij echt stond te wachten voor een foto met mij. Een erg leuke dag in de mooiste stad van Nederland, want al die aandacht vond ik heus niet erg!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl