X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Fallin' in love with New York

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van angelsammie angelsammie Auteur op infoyo sinds
20 Juli 2010


Bekijk het profiel van angelsammie
Datum: 28-07-2010
Auteur: Angelsammie
Oh oh jij! Je bent zo mooi, zo levenslustig. Zo druk en tegelijkertijd zo rustig en kalm. Jij hebt alles wat iedereen wil hebben en iedereen wil een stukje van jou mee naar huis nemen. Je brengt me gevoelens die ik niet eerder heb ondervonden. De eerste keer in mijn leven dat ik zon grote stap heb durven zetten en gelukkig stel je me niet teleur. Je brengt me hoop, geluk en ervaringen. Oh oh jij, New York, je bent de liefde die mijn ziel overneemt.

Hard Rock Cafe, Time Square, Disney Store, Trinity Church, Wall Street Area, Central Park, Union Square, Broadway, 5th Ave, moet ik doorgaan? Al deze plekken ondertusen al meerdere malen, zo niet tientallen keren, al bezocht. Maar het blijft alsof ik op vakantie ben. Elke keer zie ik iets nieuws wat me verrast. De schoonheid van NYC verveelt nooit!

Veel mensen hebben me ondertussen al de vraag gesteld of ik niet in NYC zou willen wonen. En hoe meer die vraag wordt gesteld, hoe meer ik er over ga nadenken. Natuurlijk niet om te gaan emigreren, maar voor bijvoorbeeld een jaartje. Hier een baantje zoeken en een echte New Yorkse zijn.
Alleen ja, dan moet ik mn ouders een tijdje langer missen en natuurlijk mn allerliefste broertje, daarnaast ook mn vriendinnen die me steunen nu ik hier zit en me niet vergeten! Applausje voor jezelf!
Ik vind het schitterend dat ik hier zit, maar het is zo jammer dat ik het met niemand kan delen. Natuurlijk update ik hier af en toe een verhaal, mail ik jullie, chat ik met jullie en zet ik elke keer nieuwe foto's op hyves. Maar het is toch jammer dat jullie het niet echt kunnen ondervinden. Het liefst zou ik jullie allemaal over komen laten vliegen en dan ben ik jullie gids hier in NYC! Ik zie het al voor me en het beeld bevalt me eigenlijk wel!
Het is nauurlijk leuk om te lezen over wat ik meemaak en welke jongen er nu weer om mn telefoonnummer heeft gevraagd, maar om het te ondervinden in levende lijven, is toch anders.

Vandaag ben ik naar het Hard Rock cafe geweest en twee shirtjes en een ketting gekocht. Ik had mezelf al voorgenomen om hier naar binnen te gaan. Je ziet vaak mensen met shirts open van Hard Rock Cafe en ik wilde er ook een. Nou, nu heb ik er twee! Hahaha! Vandaag ook naar een Disney Store geweest met drie verdiepingen. Als trouwe Disneyfan heb ik daar ongeveer een uur doorgebracht met het schuim rond mn lippen en kwijlplekkn op mn shirt. Tranen stonden in mn ogen omdat ik niet zo'n grote tas had waar ik alles in kon stoppen. En daarnaast hoorde ik mn portemonnee een duidelijk afkeurend geluid maken!

Deze week is het Fleetweek in NY. Dat betekent dat er overal mannen (en vrouwen) in uniformen rondlopen. Van cops tot sailers tot mariniers enz. En ja, that's the weakness of a woman.
Van de week ben ik met Michael naar de bioscoop geweest. We hebben Angels and Demons gezien met Tom Hanks. Damn, dat is een goede film! Vanaf het moment dat Tom Hanks in the picture komt, word je als het ware in de film gezogen en laat het je niet meer los. Great special effects!
Van de week trouwens een acteur gezien. Vroeger keek ik vaak naar Dawson's Creek. En een aantal meiden van jullie zullen dit ook wel gekeken hebben. Terwijl ik rustig aan mn wijntje aan het nippen was, liep James van der Beek voorbij. Moederziel alleen op zoek naar een gezellig barretje waar ie rustig zn biertje of wijntje of cocktailtje of soda'tje kon opdrinken. Bijna was ik van mn barkruk gevlogen om hem een drankje aan te bieden. Maar op dat moment begon Michael tegen me te praatte. Ik verloor James uit het oog en daar ging m'n famous moment.

Momenteel heb ik de hoogtepunten denk wel weer verteld.
Oh, ik vergeet een hele belangrijke, twee zelfs! Vorige week liep ik met mn Ipod op Times Square te genieten van t mooie weer en alles om me heen. Word ik aangesproken door een gozer, zo'n verkoper die je kaartje aan probeert te smeren. Maar toen ik zn accent hoorde, bleef ik staan. Het betrof hier een Engelse jongen (ja, dan blijf je staan). Alweer een weakness of a woman). Hij was very funny en we hebben om en nabij 3 kwartier staan ouwehoeren. Zo weet ik bijvoorbeeld dat zijn favoriete geur kokos en zeegeur is (belangrijk om te weten) en dat ie niet van Seinfield, maar van Friends hield (hij had nu nog meer mijn aandacht). Graag zou hij me een keer mee willen nemen naar een comedyshow. Na zo'n leuk gesprek kon ik geen nee zeggen. Ik vroeg hem zn nummer en die kreeg ik dan ook gelijk.
Als afscheid kreeg ik een ballon van m (die ik enkele seconden later aan een schattig meisje heb gegeven). Tijdens het gesprek kwam naar voren dat ie niet dronk en niet rookte (een Engelse jongen die niet drinkt? Alarmbel 1 begon al te rinkelen, aangezien dat niet klopt).
Thuis aangekomen kreeg ik een smsje met zijn volledige naam zodat ik m kon traceren op facebook. Tot mijn verbazing zie ik hier foto's op staan waar ie gezellig met zn maatjes een pilsje drinkt en een jointje rookt. Dus tijdens de chat stel ik m de volgende vraag: What's up with the pictures? They're telling a different story than you did.
Als antwoord kreeg ik te horen dat hij had gezegd nooit sigaretten had gerookt en nooit alcohol dronk (alarmbel 2 ging rinkelen). Dus bier valt niet onder alcohol? Met alcohol bedoelde hij mixjes, cocktails en sterke drank.
Nou weet je wat Daniel, SCREW YOU!
Dat was het verhaal van de Engelse jongen.
Nu heb ik ook een Canadese jongen leren kennen. Gelukkig is hij wat eerlijker over alles.
Zondagavond loop ik in mn eentje over Time Square foto's te maken en een plaatsje te zoeken waar ik een filmpje kan schieten. Terwijl ik aan het filmen ben hoor ik naast me: Sorry, but is it ok that I make a picture of you and you will make one from me?
Uiteraard, een kleine moeite. Nadat deze foto's waren gemaakt vroeg hij me een drankje aan kon bieden. Hier zei ik ja op omdat ie wat had. Hij vertelde me dat ie uit Canada kwam en hier met een bustour was. Hij vond het helemaal geweldig en vond het nog leuker om te horen dat ik uit Nederland kwam. Hij had een paar jaar eerder een tour door Europa gedaan en oa NL gezien.
Tijdens ons loopje naar een irish pub, kwamen we zn maatje, Sam, tegen. Zelf heette de jongen Richard.
We doken de bar in en hadden leuke, grappige gesprekken over politiek en de wereldcrisis enz. Hij had het prima naar zn zin in NY en had weinig zin om zn bus van 11 uur te halen. Hij moest wel aangezien het een rit van 10 was en een taxiritje van 800 dollar m toch wat teveel van het goede was. Terwijl we buiten liepen hadden de guys er helemaal zin in en wilden foto's maken. Helaas konden de guys de camera niet helemaal recht en strak houden zodat de foto's behoorlijk wazig zijn.
Richard liet duidelijk merken dat ie nog helemaal niet weg wilde en probeerde met Sam mogelijkheden te bedenken hoe ze konden blijven. Sam was de avond daarvoor zn portemonne vergeten in een taxi waar al zn documenten in zaten. Het enige wat ie momenteel had was zn bankpas. Anders hadden ze een hotelletje willen boeken en nog een drankje willen doen, fun maken en een filmpje pakken.
Ondertussen hadden we al telefoonnummers en namen uitgewisseld. Toen Richard in de bus stapte (als laatste, de buschauffeur werd een beetje chago), keek ie met zielige puppy-ogen naar buiten en tegelijkertijd kreeg ik een smsje: I had a great time with you! I really want to come to NY one of these days so we can hang out en have some fun. You're the coolest girl I met so far! Sleep well.
Lief, lief, lief. Maar goed, de kans dat we elkaar nogmaals zien is klein aangezien hij de volgende keer met het vliegtuig wil komen en een hotel wil boeken. dit kost alleen wat meer dan een bustour. Hij weet dat ik tot 28 juni hier ben, dus we shall see. Lijkt mij heel erg gezellig. We hebben zoveel gelachen die avond!

Back to reality now and going to sleep.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl