X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Coming to New York

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van angelsammie angelsammie Auteur op infoyo sinds
20 Juli 2010


Bekijk het profiel van angelsammie
Datum: 26-07-2010
Auteur: Angelsammie
Hier een reisverslag van mijn 3 maanden werk als au-pair in hartje New York, Manhattan! Heel veel beleefd en gezien. Naast dit artikel zijn er nog een aantal artikelen over het verloop van mijn leven als New Yorker.

Ja ja, nog 32 dagen en dan zit ik met mn kont in New York. Het is nog niet te bevatten als ik eerlijk ben. Het ticket is ondertussen geboekt en morgen moet ik even een internationaal rijbewijs halen bij de ANWB. Daarnaast moet ik een ESTA aanvragen (veel uitzoekerij). Maar veel meer hoef ik niet meer te doen. Het is nu vooral aftellen en wachten tot het 20 april is.
Voor het eerst alleen op reis. Voor het eerst zo lang in een vliegtuig zitten. Voor het eerst buiten Europa. Voor het eerst echt gaan realiseren wat 'missen' nou eigenlijk betekent. Zo veel dingen die ik nu voor het eerst ga ervaren. Hoe meer ik er over praat, hoe enthousiaster ik word en hoe sneller het 20 april mag worden van mij.
Er zijn nu meerdere mensen die gevraagd hebben of ik geen nadelen zie. Ik kan daar alleen maar een eerlijk antwoord op geven: 'nee!'. Wat voor nadelen kunnen er nu kleven aan twee maanden Manhattan, twee maanden om 14.30 pas beginnen met werken, twee maanden veel zon, warmte en te coole mensen om je heen. Echt waar lieve mensen, ik zie geen enkel nadeel van deze reis.
Zelfs de voorbereidingen treffen is hartstikke leuk!
Dit is mijn eerste, echte bericht...maar ik waarschuw jullie...er zullen er nog vele volgen. Want uiteraard ga ik zoveel mogelijk proberen te schrijven van wat ik daar allemaal beleef.

Voor vanavond vind ik het welletjes.
Tot snel.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl