X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


What a weather!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van angelsammie angelsammie Auteur op infoyo sinds
20 Juli 2010


Bekijk het profiel van angelsammie
Datum: 23-07-2010
Auteur: Angelsammie
Mn neus, mn schouders, mn nek en hals, mn voeten. Alles wat ook maar een half uur in de zon heeft gezeten, is verbrand! Ik loop nu rond als pipo de clown met mn rode neus. Maar goed, wat loop ik nou te zeuren! Het is heerlijk weer! Het is warm (30 gr) en iedereen is vrolijk. Alles lijkt nog mooier met dit weer.

Gisteren mn eerste salaris gehad. Normaal zou ik die op maandag krijgen. Maar ze wist dat ik de stad in wilde gaan om wat te drinken, erg vriendelijk van dr. Ik ben dus 2 straten verderop wezen kijken (ja zo dichtbij zit alles). What a city. Het lijkt wel alsof iedereen savonds tot leven komt. Ik ben een aantal straten doorgelopen en gekeken wat er allemaal te doen was. Nu wilde ik graag wat drinken, maar alleen is zo alleen. Dus ik dacht: daar moet iets op te vinden zijn, hihi. Ik ben in een straat gaan staan en gaan kijken of er een groepje mensen tussen zat wat me gezellig leek of dat er mensen langs kwamen die, net als ik, alleen rondzwierven. Op een gegeven moment zag ik een jongen over straat schuivelen, om zich heen kijkend, met een soort van vragende blik in zn ogen. Na een paar seconden hem te hebben gade geslagen, dacht ik bij mezelf: What the hell! Ik kan hier blijven staan tot 1 uur vannacht of ik kan er gewoon brutaal op af stappen.
Nou ik heb keuze nummer 2 genomen. Hij zag me al aankomen en keek me aan. Ik vroeg hem of ie van hier was en of ie de city een beetje kon. Hij antwoordde dat hijzelf uit Brooklyn kwam en eigenlijk voor het eerst hier was. New York kent ie wel, maar er zijn altijd straatjes en plaatsen die onbekend blijven. Ik heb hem gevraagd of hij een plek wist waar je leuk en goedkoop (wat heel erg moeilijk is) wat te drinken en of ie zin had om mee te gaan. Hij was zelf ook op zoek naar een leuk barretje of cafeetje en natuurlijk wilde hij met me mee.
Leuk barretje gevonden, ik geen paspoort mee. In Amerika mag je pas drinken wanneer je 21 bent en geloof mij dat daar heel streng toezicht op wordt gehouden. De jongen is mee gelopen naar het appartement en een kwartier later zaten we alsnog binnen aan de alcohol.
Na 2 plastic bekers wijn voelde ik m al behoorljk zitten (ik had de barteender moeten geloven wanneer hij zei dat het slechte wijn was). Michael, de jongen waarmee ik was, had het ook wel gehad voor vanavond en samen liepen we naar buiten. Op elke hoek staan savonds wel van die karretjes met lekkernijen. Wij een creme brulee gehaald en damn wat was die lekker! We lopen de straat over en meneer ziet een pizzatent. Dus dat wordt pizza halen.
Dit was mijn vrijdagavond. Wat een avond!

Vanmorgen wakker geworden met hoofdpijn (ja, I know, ik had idd de barteender moeten geloven). Ik kijk naar buiten en wat ziet mijn oog: zon, zon en zon!
Lekker met de family naar Central Park geweest. Wat een schitterend park is dat. We zijn er nu even snel doorheen gewandeld en ik denk dat ik nog geen kwart heb gezien.
Samen met wat bekenden bij een boothuis gezeten. Wanneer ik bekenden zeg, zijn het vrienden van Jerry en Mariana. Zo heb ik Johnny al een paar x gezien. Hij is de naam achter alle grote Rock&Roll sterren. Ik heb Jill ontmoet. Zij is een wereldbekende ontwerper. Voor mij zijn het nog steeds mensen. Wanneer ze aankomen met Hugh Grant, Hugh Jackmann of Leonardo DiCapro, dan wordt het een ander verhaal. Maar zo ver zal het denk niet komen haha (jammer).
Even snel een paar kiekjes gemaakt. Maar er komen er veel meer. K heb t gewoon te druk met alles te bezichtigen.

Morgen ga ik weer naar Central Park. Dan is het nog heter dan vandaag. Ik ga met een andere au-pair mee en zij komt daar altijd met de hele gang. Zo dan leer ik gelijk meerdere mensen kennen.
Vanavond ga ik stappen. Michael vroeg of ik zin had om een club te bezoeken.
De clubs hier zijn duur. Je betaalt met gemak 20 tot 30 dollar intree en drankjes zijn ook vrij prijzig. Een wijn en een biertje samen zijn minimaal, als je mazzel hebt, 11 dollar. Dus dan heb ik het nog geen eens over cocktails. Michael wist een club waar intree 'maar' 20 was en de prijzen voor drankjes redelijk laag zijn. Vaak moet je mooi of bekend zijn om een goede club in te mogen. Het is heel apart en snobistisch eigenlijk. Wanneer je niet aan hun idealen voldoet, wordt je gewoon niet binnen gelaten.

Hier eindigt mijn verhaal voor vandaag. Ik moet zo een vriendje van Willem ophalen, dan gaan we eten in t restaurant (3e x al deze week). Om 10 uur drop ik de jongens bij moeders van t vriendje af en ben ik vrij. Dan ga ik er weer vandoor.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl