X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Dubai, een uitstekende vakantiebestemming voor iedereen die in de watten gelegd wil worden.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-2
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van wilmavanhoesel wilmavanhoesel Auteur op infoyo sinds
28 Juni 2009


Bekijk het profiel van wilmavanhoesel
Datum: 05-06-2009
Een in de Arabische Emiraten gelegen land, genaamd Dubai, waar sprookjes nog werkelijkheid zijn. Dit is een persoonlijk geschreven reisverslag van een reislustige globetrotter.

Vertrek en aankomst

Hoe lang duurt het voordat peroxide doordringt door je schedel en je permanente hersenbeschadiging oploopt?
Ik had bij mijn TomTom verkeerd de route ingegeven en dus reden Erwin en ik via kleine dorpjes en smalle weggetjes richting Flughafen Dusseldorf.
Hmmm, wat een klein airport zei ik. Bij binnenkomst was er geen levende ziel te ontdekken en bij navraag bij de juf van de Informatie was dit toch echt Flughafen Dusseldorf, waar moes ich insjekken fur Dubai? Ohh, dat moet op Dusseldorf International, ongeveer 90 km hier vandaan.
Wat een geluk dat Erwin mijn rusteloosheid opmerkte thuis en voorstelde om maar gewoon te gaan. Nu hadden we dus nog tijd over om naar het juiste vliegveld te rijden. Met trillende knietjes liep ik braaf achter Erwin aan die glashelder aanvoelde dat zijn moesje alleen maar meer onrustiger werd. Dus met een Duits vaartje reden we weer weg.

De vlucht vertrok precies op tijd en de verzorging aan boord was fenomenaal. De stoel naast me was vrij dus kon ik me tweedubbel opvouwen om te gaan liggen i.p.v driedubbel.
Bij de douane van Dubai airport werd ik in eerste instantie heel streng aangekeken, maar na mijn antwoord dat ik alleen was, kreeg ik een vette knipoog en zei de gutterd, †tot ziens in het Jebel Ali hotel( †huhuhum)
Ik moest wel een kleine 6 uur overbruggen om uiteindelijk naar mijn kamer gebracht te worden en ik bleef heel †deftig kijken bij binnenkomst van mijn 2 weekse onderkomen. Kame?
Het is een superdeluxe suite. Allereerst bij binnenkomst een halletje dat bij de eetkamer uitkomt, iets verderop in dezelfde ruimte een zitgedeelte met TV en een balkon. Dan door een gangetje naar een deur waarachter de slaapkamer ligt met opnieuw een Tv en een balkon. Dan een gangetje met een kleedkamergedeelte en een superdeluxe badkamer.Ik heb op de verdieping een upgraded ontbijtruimte en in de middag en avond zijn alle drankjes die ik wil gebruiken namens het hotel.
Ik kan gratis tennislessen krijgen, sqash, kameelrijden leren, zeilen, kajakken en nog veel meer.

Het meest indrukwekkende was toch wel de landing vandaag op Dubai Airport. Bij het dalen kon je duidelijk de wegen onderscheiden die met oranje lantaarnpalen omzoomd zijn. Van bovenaf leek het wel alsof er een gigantisch lange gekleurde ketting door het bijna perfect verkavelde landschap ging. Heel mooi om te zien.
Oke, ik ga nu naar buiten, achter me zijn Nederlanders aankomen lopen die ook van internet gebruik willen maken en ze weten niet dat ik ze kan verstaan. mevrouw is nogal ongeduldig.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl