X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De vakantieman, hoe herken je hem?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van TiffStyle TiffStyle Auteur op infoyo sinds
18 Augustus 2008


Bekijk het profiel van TiffStyle
Datum: 14-11-2008
Auteur: TiffStyle
Zodra je Nederland hebt verlaten, gaat er een wereld aan vakantie mannen voor je open. In dit artikel over Wat & hoe van de buitenlandse boys vind je alle info die jij over ze nodig hebt.

De Duitser
Hoe herken je hem?
Hij heeft niet veel gevoel voor mode, toch hebben zijn hoog opgetrokken sokken met korte broek ook wel iets schattigs. Hij kan het ook niet helpen, de Duitser houdt nou eenmaal erg van de natuur en vindt het dan ook te gek om een lange wandeltocht te maken. Zijn vakantieuitrusting is dan ook altijd tot in de puntjes georganiseerd, dus heb je een splinter, ben je gebeten door een raar beest of stort je tent in waar je bij staat? Je hoeft alleen maar Hilfe bitte te stamelen.

Hoe versier je hem?
Met je dansmoves en korte rokjes trek je de aandacht van deze oosterbuur niet. Hij voert liever een goed gesprek. Ook al zijn vogels of bergwandelingen niet helemaal jouw ding, toon interesse en je pakt hem in een keer in. Maak je ogen zo groot mogelijk en kijk hem diep aan terwijl je naar hem luistert en nog een hapje van je braadworst neemt. Ook al snap je niets van zijn verhaal, zeg af en toe: "ach so, ganz toll!" Wedden dat hij je niet kan weerstaan.

Hoe kom je weer van hem af?
Verschijn voor de jullie wandeltocht in je meest glam outfit inclusief de hoogste hakken die je hebt. Stop tijdens de tocht iedere 5 minuten om je make up bij te werken. Succes verzekerd.

De Spanjaard
Hoe herken je hem?
Hij is stoer, mannelijk en een tikkeltje arrogant. De Spanjaard vindt zichzelf de beste lover van de hele wereld en barst van het zelfvertrouwen. Zijn openingszinnen zijn zo mooi dat hij ze onmogelijk zelf bedacht kan hebben. Ooit wel eens uit de mond van een normale boy zonder haperen een zin als: "Ik zal je bewaken en nooit met rust laten, want jij bent het licht naar mijn hart" horen komen? Wel een beetje jammer dat el espagnol geen woord Engels spreekt (en dat ook niet nodig vindt). En nog iets: verwacht niet dat hij komt, want in Spanje leven ze niet zo nauw op de klok.

Hoe versier je hem?
Een goed gesprek is lastig met zijn gebrekkige Engels en jouw beperkte Spaans (?Que si, que no?). Dus versier hem met je danskwaliteiten. Ole! Misschien gaat een flamenco compleet met castagnetten te ver, maar gooi je haar los, stamp met je voeten en kijk hem diep in zijn ogen. Trek hem de dansvloer op en vraag of hij je begeleidt in een zelfbedachte dans die eindigt in een hartstochtelijke zoen. Zie je, praten is overbodig.

Hoe kom je weer van hem af?
Spring op de bar en doe waar al zijn vrienden bij zijn, met volle overtuiging, de vogeltjesdans. Een meisje dat niet kan dansen, is een echte afknapper voor de Spaanse man.

De Italiaan
Hoe herken je hem?
Hij ziet eruit of hij zo van de catwalk is gesprongen. De Italiaan vindt kleding heel erg belangrijk en dat zie je. Z'n haar zit perfect in model met minimaal een kilo gel (echt, je kunt er een baksteen op breken) en hij is van top tot teen stylisch verantwoord met zijn designerzonnebril die hij dag en nacht (!) ophoudt. Als je hem zo ziet, zou je het misschien niet verwachten, maar Italianen zijn echte moederskindjes. Als het aan hem ligt, blijft hij eeuwig thuis wonen. En natuurlijk gaat er helemaal niets boven mama's homemade pasta.

Hoe versier je hem?
Eindelijk kun je die peperdure stiletto's uit de kast trekken. De nuchtere Hollandse knul wordt er niet warm of koud van, de Italiaan krijgt er knieen zo slap als spaghetti van. Flirten is 1 van zijn hobby's dus denk niet dat de buit binnen is als hij lief naar je lacht. Wees hard to get, speel zijn spelletjes de hele avond mee en hij valt als een blok voor je. Want een meisje waar de Italiaan moeite voor moet doen, vindt hij - oh mama mia - vreselijk interessant.

Hoe kom je weer van hem af?
Nodig jezelf bij hem thuis te eten uit en laat je bord na een paar happen staan. Een meisje dat pasta di mama niet lust, kan voor hem natuurlijk nooit de ware zijn!

De Engelsman
Hoe herken je hem?
Hij loopt de hele vakantie in het T-shirt van zijn favo voetbalclub. Op het strand is hij 's ochtends zo wit als het zand zelf, om aan het eind zo rood als een kreeft terug te keren naar zijn hotel. Vakantie is voor hem 1 groot feest. Hij vergeet alles en gaat helemaal los. Ook al is ie in het buitenland, hij wil wel echt Engels bier drinken en in welke greppel hij ook (met een kater) wakker wordt: fish & chips moet hij als ontbijt hebben anders overleeft hij de dag niet. Niet schrikken als je hem 's middags alweer aan het bier ziet want de Engelsman op vakantie is niet te houden.

Hoe versier je hem?
De Engelsman is recht door zee. Hij houdt niet van slijmerige openingszinnen of flauwe complimentjes. Een meisje met humor, dat is wat hij wil. Lach daarom keihard als hij een grapje maakt, dat streelt zijn ego. Terwijl je de slappe lach hebt, raak je af en toe zijn schouder aan of leg je stiekem je hand op zijn knie en... bam! Als hij het niet verwacht zoen je hem. Hij lijkt zo stoer, maar when we're talking business, moet jij het initiatief nemen.

Hoe kom je weer van hem af?
Begin eens een goed gesprek over school of zijn toekomstplannen. De Engelsman wil op vakantie alleen maar lol maken, dus een serieus gesprek is de dealbreaker.

De Turk
Hoe herken je hem?
Hij is een echte beachboy en loopt elke dag (in dezelfde) short met een lekker luchtig bloesje (ook elke dag dezelfde). Een handdoek heeft hij niet nodig: hij neemt een duik en ploft zo in het zand want hij is 1 met het strand. De Turk komt ermee weg, want zijn bos donker haar, z'n donkere ogen en zijn superbruine lichaam maken een hoop goed. Verder is hij een heel sociaal type. Handjes schudden, schouderklopjes uitdelen en verhitte discussies met vrienden zijn voor hem een dagtaak.

Hoe versier je hem?
De Turk is traditioneel. Hij is de jager en jij bent de prooi. Het enige wat jij hoeft te doen is je mooi optutten, lief lachen en interesse tonen. Heeft hij beet, dan heeft hij echt alles voor je over. Kijk er dus niet van op als hij je strandtas draagt, een drankje haalt en je rug insmeert. Even wennen voor een zelfstandige Hollandse meid. Maar kom op, de vakantie als een prinses uit duizend-en-1-nacht doorbrengen, wie kan daar nee tegen zeggen?

Hoe kom je weer van hem af?
Moeilijk, want hij geeft niet snel op. Er zit eigenlijk maar 1 ding op: hem stug negeren. Dat klinkt misschien keihard, maar ja, wie niet luisteren wil, moet voelen...

De Griek
Hoe herken je hem?
Moeder Natuur heeft de Griek een flinke bos haar over zijn hele (!) lijf cadeau gedaan. Dat kan even schrikken zijn. Ook opvallend: hij is gek op eten. Gegrild vlees of een lekkere zak tzatziki, daar mag je hem 's nachts voor wakker maken. ZIjn hele dag draait zo'n beetje om eten, eten en nog eens eten. Maar als het donker wordt, ontpopt hij zich tot een feestbeest dat doorgaat tot de zon opkomt. Hij heeft uitstekende dansmoves dus die bos wildgroei, daar kun je wel doorheen kijken.

Hoe versier je hem?
Stop met sporten en sla kilo's chocola en chips in, want de Griek houdt van volle vrouwen. Vooral etende vrouwen vindt hij sexy. Als jij met een broodje giros in je hand bij het zwembad aankomt, is hij direct onder de indruk. Ook een goede versiertruc: complimentjes. Niet van: "wat heb je mooie ogen", maar liever: "Als ik in je ogen kijk, verdrink ik in jouw oceaan van liefde." Ja, het is even wennen, maar de Griek krijgt er spontaan vlinders van.

Hoe kom je weer van hem af?
Sla al het eten af dat hij je aanbiedt, dat vindt hij een belediging. En liggen jullie aan het zwembad, haal dan je pincet tevoorschijn voor een epileersessie, dan is 'ie zo vertrokken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl