X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Vakantie en vermaak / Overige RSS


Het vakantiegeld wordt dit jaar niet altijd aan een vakantie besteed.
Geplaatst op 15-05-2010 door Sjax in de categorie Vakantie en vermaak / Overige
Eind mei heeft iedereen het weer op zijn of haar rekening staan. Het vakantiegeld. Va n oorsprong is dit bedoeld om de zomervakantie van te betalen. Dat gebeurd niet altijd. Lees verder.
Meivakantie 2010 uittips
Geplaatst op 27-04-2010 door Monique1965 in de categorie Vakantie en vermaak / Overige
Nog even en dan is het weer meivakantie. Voor de meeste scholen is dat week 18, dus van 30 april tot en met 9 mei 2010. Mijn kinderen hebben twee weken vakantie dus van 30 april tot en met 14 mei 2010. In dit artikel heb ik wat leuke uittips verzameld...
Humor, het medcijn tegen chagrijn.
Geplaatst op 23-04-2010 door Taxmaster in de categorie Vakantie en vermaak / Overige
Humor en lachen is belangrijk in het leven.Lekker lachen bij een cabaretier, leuke lachfil, paar goed moppen.Lachen is gezondMoeten we veel meer doen.Zeker in deze tijden.
Croquet (krÚ-kŤt), een vergeten campingspel
Geplaatst op 21-04-2010 door Auguri18 in de categorie Vakantie en vermaak / Overige
In de jaren zeventig is dit spel nauwelijks van de campings weg te denken, maar ergens in de jaren tachtig verdwijnt het spel meer en meer uit het straatbeeld. Jammer, want dit spel herbergt alles in zich om opnieuw ontdekt te worden!
Op vakantie als therapie
Geplaatst op 19-04-2010 door Carla25 in de categorie Vakantie en vermaak / Overige
Iedereen wil graag op vakantie en geniet daarvan! Voor mij doet het nog zoveel meer.Mijn favoriete vakantieland is Turkije.Ik ga vertellen over mijn vakantiegeluk en ook de bijbehorende perikelen
Goed inpakken
Geplaatst op 13-04-2010 door Carina03 in de categorie Vakantie en vermaak / Overige
De grootste stress als je op vakantie gaat, "ik krijg niet alles gepakt" het lijkt wel of je altijd ruimte tekort komt. Meestal is dit het gevolg van fout pakken.
Ontstressen met de Franse slag
Geplaatst op 13-04-2010 door Carina03 in de categorie Vakantie en vermaak / Overige
Ik merk het nu alweer om me heen en maak me er zelf ook schuldig aan. Het voorjaar, de zon de blauwe lucht en ja hoor, daar zijn ze weer. . . de schoonmaakkriebels. Typisch Nederlands en moeilijk af te leren.
Dagtochten
Geplaatst op 13-04-2010 door Carina03 in de categorie Vakantie en vermaak / Overige
Economische crisis of niet, de vakanties staan weer voor de deur en we zullen de kinderen weer zes weken lang moeten vermaken. Maar hoe doe je dat als je net je baan kwijt bent of al langer in een uitkering zit.
Pasen 2010 evenementen en dagje weg
Geplaatst op 06-04-2010 door Monique1965 in de categorie Vakantie en vermaak / Overige
Nog even en het is weer Pasen. De voorspellingen voor het weer zijn helaas niet zo goed voor de Paasdagen. Toch is het gezellig om na het ontbijt even gezellig op pad te gaan. In dit artikel heb ik een aantal tips verzameld.
In de buitenlucht!
Geplaatst op 01-04-2010 door Nel496 in de categorie Vakantie en vermaak / Overige
Het begint weer er uit te zien, dat we er op uit kunnen gaan!Iedereen wordt weer vrolijk, en hoor de vogels fluiten en de bloemenzien we weer uitkomen.Het is nog wel wisselvallig weer, maar och, erger dan het geweest is,kan haast niet meer!Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl