X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Herhalingen,een veelvoorkomend verschijnsel tijdens vakantie.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Eddyinfoyo Eddyinfoyo Auteur op infoyo sinds
26 Juli 2010


Bekijk het profiel van Eddyinfoyo
Datum: 05-08-2010
Auteur: Eddyinfoyo
Ik wil het hier eens hebben over het verschijnsel herhalingen wat tijdens de schoolvakanties veelvuldig voorkomt.Als men alle zorgen problemen van de afgelopen tijd achter zich wil laten en men er massaal op uit trekt.

Ergernis bij de achterblijvers.

Voor diegenen die onbezorgd op reis gaat heeft over het algemeen niet het probleem dat ze geen tv kunnen kijken want je gaat tenslotte voor je rust naar een andere plaats of werelddeel.
Maar voor hen die vanwege bepaalde omstandigheden niet in staat zijn om weg te gaan,en die voor hun ontspanning thuis op de bank naar een goede serie of tv-film willen kijken,komen vaak nogal bedrogen uit omdat het entertainmentwereldje er dan ook weinig heil (geld) in ziet om deze groep mensen van nieuwe series of programma's te voorzien.
Er valt,om het recht voor zijn raap maar te zeggen weinig inkomsten te ontvangen,dus laten we de mensen maar lekker naar herhalingen laten kijken'want dat hebben ze toch niet door' lijkt de boodschap te zijn.

Verveling en somberheid slaan toe.

Dit gaat zo weken aan een stuk door totdat op een gegeven moment verveling en somberheid toe gaan slaan,en als de vakantie dan eindelijk weer voorbij is en de grote massa weer terugkomt en (meestal) weer fris en ontspannen naar hun werk toegaan'blijkt er (voor een behoorlijk grote groep) thuisblijvers een flinke kater te zijn ontstaan,waardoor zij er nou niet bepaald weer fris en monter tegenaan kunnen gaan.

Voor hun geldt dan ook dat het veel langer duurt voordat dit gevoel enigszins wegzakt en het naar hun idee langer duurt dan hun vakantie-collega's  voordat de tijd weer aanbreekt tot er ook voor hun een mogelijkheid aandoet dat zij van een welverdiende break-er-tussen-uit- kunnen genieten.

Naar mijn mening zou er 'ook voor deze groep mensen' een beleid moeten komen dat zij van het nodige entertainment kunnen worden voorzien.
Want dat kan voor beide partijen heel goed uitpakken omdat uitgeruste mensen 'de tijd' nemen om laat op de avond nog een filmpje of ander programma mee te pakken,en uitgebluste mensen gaan dan eerder naar bed,omdat het gevoel een bepaalde ontspanning te hebben gemist nog zwaar meetelt.

Helaas is de programmering nog zo ingesteld dat men zich niet richt op de thuisblijvers,maar op de vakantievierders die hierna weer met commercieel plezier op hun wenken worden bediend.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl