X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Met de hond op reis

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 27-07-2010
Auteur: Carina03
In plaats van je hond naar een kennel te brengen kun je deze vooral als je met de auto gaat ook meenemen op vakantie. Let wel op de huisregels van het vakantieadres en de regels per land waar je doorheen moet of naartoe gaat op de regels wat betreft vervoer.

Onderweg

In de meeste landen moet voor de veiligheid de hond vast zitten in een speciale hondengordel, bench of in een afgescheiden deel van de auto. Stop regelmatig om de hond wat te laten bewegen en om hem water te geven. Haal reistabletjes als de hond geen autotochtjes gewend is. Laat tijdens het rijden een stukje van de raam open zodat er voldoende zuurstof in de auto komt. Laat de hond op tussenstops niet alleen achter in de auto, neem iedere gelegenheid waar om het beest te laten bewegen en indien nodig zijn behoefte te doen. Laat geen vuiligheid achter. Neem een schepje en plastic zakjes mee en ruim de hondenpoep zelf even op.

Bij aankomst

Laat de hond bij aankomst rustig kennismaken met de nieuwe omgeving. Heeft hij hier niet direct behoefte aan wat vooral bij oudere honden het geval kan zijn, laat hem dan eerst uitrusten van de reis. Zorg dat hij fris water heeft, let vooral op tijdelijk verversen in warme landen. Ga niet de hele dag met je hond in de felle zon zitten en lopen, de meeste honden hebben behoefte aan schaduwrijke plekken. Houdt er rekening mee dat ook een hond kan verbranden. De grootste fout die veel mensen maken is een langharige hond kort laten trimmen vlak voor de zomer of de vakantie, de haardos is de hond zijn natuurlijke bescherming tegen zonnebrand.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl