X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vakantie met een lege portemonnee

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 23-07-2010
Auteur: Carina03
Het is zo ver, de vakantie is aangebroken, de kinderen zijn zes weken thuis en het vakantiegeld en de kinderbijslag zijn gebruikt om de hypotheek en/of andere achterstallige rekeningen te betalen. In veel huishoudens is dit het probleem van de dag in deze zware tijden waarin velen van ons zonder werk thuis zijn komen zitten.

Plezier zonder poen

Maak het thuis gezellig! De kinderen hebben vaak geen weet van de problemen of begrijpen de omvang nog niet. Organiseer spelletjesmiddagen, wandeltochten, knutseluurtjes en dergelijke en neem zelf ook actief deel aan de activiteiten. Spendeer tijd aan het gezin en verstevig de contacten met je kinderen. Kom er achter wat er in ze omgaat, waar ze van dromen en wat hun wensen zijn. Zie de gedwongen thuisblijf vakantie als DE kans voor echte binding en Quality time met je kinderen, als er straks een nieuwe baan komt heb je hier weer geen tijd voor. Voor alle leeftijden zijn er spelletjes te vinden die geen geld hoeven te kosten, denk terug aan de tijd dat je zelf kind was en wat je leuk vond om te doen. De oud-Hollandse spelletjes vallen bij bijna elk kind in de smaak. Gebruik de spullen die je al in huis hebt en verzin er iets leuks mee dit is gemakkelijker dan je denkt, het is vaak een kwestie van beginnen.

Wat kun je dan doen/gebruiken

Gebruik (tuin) stoelen en maak een tent, maak een parcours van dozen, kratjes, stenen en dergelijke zet de tuinsproeier aan en trek een start en finishlijn, wie het eerst door het parcours is zonder nat te worden. Maak een deeg van water en bloem en een velletje gelantine, laat de kinderen figuren maken die je bakt in de oven, even afkoelen en verven maar. Heb je kinderen die vooral met warm weer slecht eten? Houdt een proefwedstrijd, leg verschillende (gezonde) dingen op een bordje, theedoek voor en raden wat je eet. Plan een middagje samen werken in de tuin in, vooral kleine kinderen vinden het geweldig omdat ze dit normaal niet mogen en je schiet er zelf ook nog wat mee op. Niet mopperen als ze in plaats van onkruid een bloemetje uittrekken. Rustig uitleggen waarom deze niet geplukt mogen worden en het bloemetje terugzetten. Rust, plezier en gezelligheid zijn de toverwoorden voor een fijne vakantie of deze nu thuis of in een ver land wordt gevierd.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl