X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Rent-A-Tent

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-2
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van begreat begreat Auteur op infoyo sinds
05 November 2008


Bekijk het profiel van begreat
Datum: 17-11-2008
Auteur: Begreat
Wij kent het niet, op vakantie met een auto volgeladen tot het dak. Je kinderen kunnen zich net bewegen achterin de auto. Het kan allemaal veel makkelijker. Het bestaat nu al een tijdje. Je komt aan op je bestemming en alles staat al klaar voor je. De auto is binnen een kwartiertje uitgeladen en je kan direkt al genieten van je welverdiende vakantie.

Bijna overal kun je een compleet ingerichte tent huren om hier je vakantie te vieren. Sommige tenten zijn voorzien van een grote koelkast en zelfs een tv. Alleen het broodnodige neem je mee van huis. De tenten zijn voorzien van bedden, tafel, stoelen, bestek en licht. Dit concept is zeer populair bij de mensen die op vakantie gaan in Zuid-Frankrijk. Niemand heeft zin om met een bomvolle auto 1400 km te gaan rijden en bij aankomst nog eens een uur bezig te zijn om je campingplekje goed in te richten. Het is toch fantastisch om aan te komen met je auto, deze direkt naast je ingerichte tent te zetten en direkt de boel te gaan verkennen. Deze ingerichte tenten zijn via internet te boeken. Er zijn legio instanties, die dit concept aanbieden. Als je via google 'Rent A Tent' intikt, heb je ze voor het uitkiezen. De tenten zijn in verschillende uitvoeringen te boeken. Dit varieert van 2 tot 8 personen. Geen frustaties meer bij het aankomen en vertrekken van je vakantie.

Reacties op dit artikel
Sven, 2010-07-13
( +1 )

Rent-a-tent laat prachtige foto's zien op hun sit van de tent op een ruime plek vol met groen gras. Nu blijkt echter dat wij een tent hebben die tussen de andere tenten opgesteld staat als op een parkeerterrein, met geen enkele ruimte rondom. Daarnaast blijkt de tent helemaal niet op een mooi grasveld te staan tussen de bomen, maar op een vieze, stoffige grind/zand ondergrond waar onze kleine kinderen de hele dag last van hebben. Na contact werd slechts gezegd "de foto op de site laat de tent zien, niet de ondergrond"!!... Al met al gewoon mooie verkoopleugens. Nooit meer Rent-a-tent!
Sandra, 2013-06-25
( 0 )

Wij boekten vorig jaar gelijk bij vertrek naar huis, met een actiecode : ‚ā¨50 korting + melding voorkeurtent waar ze rekening mee hielden aangezien mijn mobiliteitsprobleem.
Ten eerste is het makkelijk om een korting van ‚ā¨50 (!) te geven als je na het binnenkomen per e-mall van het voorschotbedrag tot de vaststelling komt dat ze maar liefst met 20% gestegen waren. Onvoorstelbaar. Omdat we het altijd naar onze zin hadden (3x op rij), hadden we het toch maar laten doorgaan en ook omdat ze rekening hielden met mijn handicap. In de eerste week van juni kregen we een bericht dat ze andere plaatsen hadden toegewezen gekregen van de camping en dat ze in een uithoek zaten, voor mij heel moeilijk om de afstanden te doen naar zwembad, bakker, avondshow enz ..Tevoren zaten we centraal en was het makkelijker of net doenbaar voor mij. Het was volgens hun niet hun schuld, zij konden er niets aan doen, het was te nemen of te laten. Na wat mailverkeer met de camping bleek dat RAT zelf de plaatsen aangevraagd hadden bij de camping en niet andersom. Dat was al in april ! In juni is het moeilijk om nog een andere vakantie te vinden voor datzelfde budget. We konden kosteloos annuleren, maar we wilden onze vakantie en geen annulatie. Maar omdat ze zelfs niet wilden compenseren, wat dan ook (ik zou een elektrische fiets of scooter of rolstoel ter plaatse moeten huren, wat ons budget weer omhoog liet gaan) hadden we besloten geen gebruik meer van hun te maken, NOOIT MEER ! Ze bleven liegen en ik kan niet tegen oneerlijkheid. Jammer maar helaas, onze geliefde camping zien we dit jaar niet meer. Na heel wat zoekwerk zijn we er toch in geslaagd een andere vakantie te kunnen boeken, wel ietsje duurder, maar eentje met een goed gevoel, via een andere verhuurorganisatie. RAT deed helemaal geen moeite om ons tegemoet te komen of ons ook maar te helpen, en dat tegenover vaste klanten. Heel ontgoochelend was dat ! De camping zelf heeft ons nog voorstellen gedaan, maar helaas voor een andere periode, wat niet haalbaar was. Vond ik enorm lief van hun, zij zitten ook in met het "werk" van RAT en keuren dit ook niet goed. Het heeft ons enorm leleurgesteld, maar wat deert het hun .. wij eruit, anderen erin ‚Ķ Jammer !
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl