X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Kamperen wel of niet

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 10-08-2010
Auteur: AnnaStaal
Niet voor iedereen is kamperen een vanzelfsprekendheid, ook al lijkt het zo leuk. Sommige mensen worden beperkt door bijvoorbeeld een handicap en andere door onwetendheid.Die laatste groep ben ik ooit tegengekomen toen ik met vriendinnen ging kamperen in de Ardennen. Ik ben zelf geen kampeerder, maar gelukkig had ik twee vriendinnen die dit met de familie gewend waren en de tent stond dan ook in no time overeind. Ik regelde met de vierde vriendin alles wat er in moest en het eten en drinken. Voor we het wisten zaten we voor de tent, lekker aan een beekje, te genieten van onze vakantie.

Niet lang nadat wij ons intrede in ons tijdelijke koninkrijkje hadden gedaan, kwam een familie uit Limburg aanrijden met de stationcar en toen de achterklep openging begon eigenlijk het feest voor ons. Want de familie bleek voor het eerst te gaan kamperen en had er niet veel kaas van gegeten. Ze waren erg vriendelijk en een van mijn vriendinnen wilde nog hulp bieden, maar dat was niet nodig. Ze hadden alle tijd en zouden deze goed gebruiken.

Na onze uitgebreide lunch kwamen we terug om andere kleren aan te doen voor een kanotochtje en de familie had goed en wel twee campingstokken met een stuk doek er overheen opgetrokken. De rest lag kriskras over de grond, maar hulp werd nog steeds niet geaccepteerd.
Onze kanotocht was heerlijk en moe kwamen we terug naar de tent, waar de familie een tent had staan, die niet helemaal recht stond. De vader was nog druk bezig en moeder liep te mopperen. Logisch, want de twee kleine kinderen waren het optuigen van de tijdelijke woning wel zat.

Mijn vriendin kon het niet laten om te melden dat ze enkele stukken verkeerd om hadden gedaan en met veel gedoe kregen ze deze omgedraaid. De man bedankte voor de hulp en dacht - na vele uren - met zijn tuinstoeltje voor zijn eindelijk opgezette tent te kunnen gaan zitten. Maar niets was minder waar, moeder kwam tot de conclusie dat er geen stroom was en er moest nog vlees gekocht worden voor de barbecue. Vader was bij aankomst de stroom even vergeten dit te regelen en moest dit alsnog regelen.
Zo deden zich nog een viertal zaken voor, voordat vader in de avonduren doodmoe op zijn stoel viel en weinig van de barbecue heeft meegemaakt. De moeder nodigde ons uit om toch nog wat gezelschap te hebben, terwijl vader op het luchtbed lag te dromen over een tent die in een kwartiertje stond en hij al lang en breed van al het moois in de natuur lag te genieten.

Geen echte kampeerders dus Ö maar dat zal het tweede jaar - als dat er nog van gekomen is Ė zeker anders zijn gegaan.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl