X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Camping en toilet

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Julia Julia Auteur op infoyo sinds
02 September 2009


Bekijk het profiel van Julia
Datum: 03-09-2009
Auteur: Julia
Vele Nederlanders brengen hun zomervakantie door op de camping. En velen doen dit niet omdat zij opzien tegen het gezamenlijk gebruik van de sanitaire ruimtes. Het is dan ook niet iets om je op te verheugen: dagelijks meerdere malen geconfronteerd worden met de slechte sanitaire gewoontes van andere campingbezoekers. En tref je toevallig net die ene camping waar het sanitair in blinkende staat verkeert, dan is het wel uw eigen gene die een toiletbezoek onmogelijk maakt. Gelukkig is de oplossing nabij: een standplaats met eigen sanitair.

Vooral vrouwelijke (voormalige) kampeerders dringen er bij hun partner op aan om een stacaravan te huren. Het gemis aan charme van regen op het tentdoek, het geluid van de rits, gehamer op de haringen wordt vaak ruimschoots gecompenseerd door de aanwezigheid van eigen sanitair. Vooral een eigen toilet staat hoog op lijst van wensen en eisen. Waarmee het aantal tenten afneemt ten opzichte van het aantal mobilhomes, chalets, stacaravans en kampeercabines op de camping. Gelukkig hebben steeds meer campings in Europa een oplossing voor dit probleem: na grondige renovatie van de camping bieden zij per standplaats eigen sanitair! Op de meeste campings die wij bezochten, staat op het snijpunt van 4 standplaatsen een klein gebouwtje met daarin 4 toiletunits. Bij aankomst ontvang je de sleutel van "jouw" unit. En daarmee is prive gebruik veilig gesteld! Helaas is het aantal campings met deze voorzieningen nog vrij beperkt. Echter, diverse zoekmachines bieden de mogelijkheid om campings te selecteren met eigen sanitair. Betaalt u graag wat meer voor extra hygiene, dan is dit een optie voor u! 

Reacties op dit artikel
Ben, 2010-01-15
( +1 )

Ik vermijd altijd drukke volle campings door in het voor- en naseizoen op vakantie te gaan. En dan maak ik ook altijd gebruik van het sanitair in de rustige periodes... namelijk na de schoonmaakploeg. Dus niet 's ochtends douchen maar eind van de dag vlak voor je gaat slapen, dan heb je het hele rijk alleen.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl