X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vakantie 2009 de SVR een betaalbaar alternatief

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van anco anco Auteur op infoyo sinds
14 Januari 2009


Bekijk het profiel van anco
Datum: 10-02-2009
Auteur: Anco
Wilt u dit jaar kamperen of een accomodatie huren?Denk dan eens aan de SVR of te wel de Stichting Vrije Recreatie.De SVR brengt kampeerders en kampeerboeren/campings bijelkaar.

Kampeerboeren en donateurs

De SVR is in 1970 opgericht en heeft het kamperen bij de boer op poten gezet. Zij brengt aan de ene kant de kampeerders (donateurs) en aan de andere kant campinghouders (kampeerboeren) met elkaar in contact. De donateurs kunnen informatie over de aangesloten campings ontvangen via de post of via de website van de SVR, ook worden er in jaarlijks in januari/februari 4 beurzen georganiseerd waar een paar honderd campinghouders zich presenteren. Deze beurzen zijn door heel Nederland en trekken gemiddeld tussen de 8000 en 11000 bezoekers per beurs. Voor 10 Euro per gezin per jaar kunt u donateur worden, u krijgt hiervoor gratis toegang tot de beurzen, alle informatie over de aangesloten campings en tal van andere voordelen, bijvoorbeeld kortingen op verzekeringen, korting op diverse campings enz.

Aangesloten campings

De campings die bij de SVR aangesloten zijn moeten wel aan een aantal criteria voldoen, zoals kleinschaligheid, hygiene, landelijke ligging en een maximum tarief. U treft aangesloten campings niet alleen in Nederland aan, maar ook in tal van populaire Europese vakantielanden zoals o.a. Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland etc. Tegenwoordig zijn het niet alleen maar boerencampings meer, maar er zijn ook volop kleinschalige maar professionele campings waar ook vaak huisjes, caravans of tenten worden verhuurd.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl