X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Het prima idee dat door een ander werd uitgevoerd

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Baldacci Baldacci Auteur op infoyo sinds
09 September 2008


Bekijk het profiel van Baldacci
Datum: 01-12-2008
Auteur: Baldacci
Heerlijk op vakantie in wat toen nog Joego-Slavie heette en daar bedacht mijn man iets magnifieks voor de donkere, warme zomeravonden

Een goed idee uitgevoerd door iemand anders!

Het was in 1989 dat wij een vakantie boekten bij Eurocamp. Heerlijk voor onze toen 13-jarige zoon en natuurlijk voor ons ook. Op de heenweg verbleven wij 4 dagen op de camping te Natters in Oostenrijk. Prachtige camping en we hebben daar vooral ontzettend genoten van het prachtige landschap en de natuur.
Hierna doorgereisd naar de camping te Joego-Slavie, waar wij 2 weken zouden verblijven. Ook die camping was mooi, hoewel erg groot en als ik heel eerlijk ben viel het landschap allemaal wat tegen en ook de bevolking was over het algemeen niet al te vriendelijk. Maar goed, we waren met z'n drietjes en we vermaakten ons prima. Uiteraard werd er 's avonds volop gebarbecued, want wat is er nu gemakkelijker en gezelliger dan de avonden met de barbecue door te brengen. Vooral mijn man, die een groot vleeseter is, had daar geen enkel probleem mee.
Maar ja, op een gegeven moment werd het wel erg donker zo die avonden.
Toen kwam mijn man op een geweldig idee! Hij nam vanuit de tent een lamp en bevestigde die aan de bovenzijde binnenin de parasol. LICHT! Het was een heel leuk gezicht en zo konden we langer buiten blijven zitten.
Nog leuker was het, toen zijn idee navolging kreeg en een paar dagen later hadden vele andere mensen op de camping aldus hun licht onder de parasol. Een sfeervol gezicht.

Toen dachten wij daar niet over na, maar het zal misschien een jaartje of zo later zijn geweest, toen ik opeens in diverse reclamefolders de "parasolverlichting" tegenkwam.
Oh oh, daar was iemand op het formidabele idee gekomen om het idee van mijn man om te zetten in een zeer rendabel product.
Nu moeten we er vaak nog om lachen en ik plaag mijn man er nog weleens mee, dat had hij toen zijn idee thuis uitgewerkt en octrooi aangevraagd, hij nu heerlijk had kunnen rentenieren.
Natuurlijk weten we niet zeker of het zo is gegaan, maar het blijft opmerkelijk dat dit product op de markt kwam. Ik denk maar steeds dat er bij onze medekampeerders een heel gisse man of vrouw is geweest die dit idee op de markt heeft gebracht.

De clou van dit verhaal: heb je een idee, bewaar het eerst voor jezelf voordat je het blootgeeft aan de wereld.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl