X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Mazarron het bezoeken waard

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Jelke17 Jelke17 Auteur op infoyo sinds
05 November 2010


Bekijk het profiel van Jelke17
Datum: 05-11-2010
Auteur: Jelke17
Camposol, het is alweer wat weekjes geleden dat de fam.Oosterhof uit Tjalleberd het roer om gooide en richting Spanje vertrok. Nu zijn Jelco Oosterhof en Nynke Betten samen met hun dochtertje Maren van vijf jaar druk bezig om de wegen in Spanje te ontdekken.

De wegen in Spanje zijn anders dan in Nederland, “in de tweede week kregen we pech en Maren brak haar been, we zijn toen zo’n 10 uur bezig geweest om het voor elkaar te krijgen, aan dat soort dingen moet je erg wennen” zegt Jelco. “oke, maar daarnaast doen we boodschappen voor €20 in de week en dat is weer prettig als je leest dat in Nederland alles duurder wordt”, zegt Nynke. Jelco was full-time leerkracht aan de o.b.s. Compagnonsschool in de Knipe en Nynke was al weer wat jaartjes ass.bedrijfsleidster van het Kruidvat in Heerenveen. Nu starten ze beide hun nieuwe werkzaamheden in Spanje.
Daarnaast zijn Jelco en Nynke zo enthousiast over het leefklimaat dat ze sinds kort ook hun eigen website www.vakantieinspain.nl hebben ontwikkelt. Ze willen iedereen mee laten genieten van deze regio.”Het is hier zo mooi, het gebied is nog niet ontdekt door de Nederlandse toeristen, je kunt al een huisje huren voor €350 per week in het hoog seizoen, probeer dat maar eens elders”, zegt Jelco. Daarom hebben we een website gemaakt zodat iedereen een idee krijgt over dit prachtige gebied”,zegt Nynke. De website biedt allerlei informatie over Andalusie, regio Murcia. Je kunt er informatie vinden over; wonen, vakantie, activiteiten o.a. golfvakantie. Het onderstaande stukje biedt alle informatie in het kort.

Mazorrón; het bezoeken waard!
Mazarrón is een toeristencentrum met een mijnbouwverleden, gaat u landinwaarts, dan kunt u de verlaten mijnlandschappen nog zien liggen. Maar het heeft ook een visserstraditie, nog te zien aan de vissershaven en visafslag. Er is genoeg te zien en te doen om zich te vermaken. In de stad zijn verschillende interessante gebouwen en ook bijzonder om te zien zijn de ‘Bolnuevo’. Door de erosie zijn allerlei bijzondere vormen gebeeldhouwd uit wit zandsteen. Vanaf de stranden kunt u verschillende watersporten beoefenen, zoals duiken, parasailing en waterskiën. Neem dus uw zwemspullen mee uit uw vakantiehuis!
Op zoek naar een vakantiehuis of villa in de Spaanse streek Mazarron (regio Murcia)? Dan bent u bij ons aan het goede adres. En omdat u direct van de eigenaar het vakantiehuisje in Mazarron huurt, betaalt u minder dan bij een reisbureau! Veel plezier in Mazarron. (o.a.€350 p/w)

Wij hopen uiteraard iedereen enthousiast te hebben gemaakt,neem gerust een kijkje en oordeel zelf.


Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl