X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hotel uitzoeken

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 22-07-2010
Auteur: Carina03
Hoe zoek je een goed hotel uit als je op vakantie gaat. Waar moet je op letten en wat moet je doen om een aangename vakantie te hebben. Vooral tijdens de zomermaanden wordt er nogal geklaagd over het personeel in met name Spanje. Waar ligt het aan en kun je hier iets aan veranderen?

Grootte en ligging

Let bij het zoeken naar een hotel dat past bij je persoonlijke omstandigheden. Kun je niet goed lopen of ben je snel buiten adem kies dan een hotel aan de hoofdweg. De lichtstijgende weg in de vakantieboeken betekend meestal klimmen. Stel je prijs op contact met het personeel kies dan een kleiner hotel, de grote hotels hebben veel weg van fabrieken met een gaarkeuken. In de kleine hotels wordt meer aandacht besteedt aan details. Ga kijken bij persoonlijke verhalen op Google op sites als Zoover komen meestal de klagers terecht waardoor je nog geen helder beeld krijgt van het hotel, let ook op het feit of er mensen tussenstaan die al jaren in het hotel van jouw keuze komen, dan moet er toch iets goed zijn anders ga je niet terug.

Het personeel

Het personeel is vaak niet aardig wordt er gezegd. Veel ligt aan de taal en het eigen gedrag. Leer een paar woorden Spaans en ze zullen je toelachen. Hele gesprekken zijn niet nodig maar een hallo en daag moeten eraf kunnen. Vergeet het Por favor en gracias niet, spanjaarden stellen veel prijs op fatsoen. Wacht je beurt af en mopper niet als het een keer wat langer duurt. Heel belangrijk, vergeet de fooi niet! In Spanje is een fooi geven normaal, dit hoeft niet veel te zijn. Gooi een paar 10 eurocent muntjes in je zak en leg er een op de bak of gooi hem in de fooienpot als je een bestelling haalt of afrekent. Mensen met all inclusive vergeten dit nog weleens wat ze boze blikken oplevert. Mensen die geen fooi geven worden in Spanje als ongemanierd gezien. Kijk eens op het internet naar de gebruiken in Spanje en doe er je voordeel mee.

Reacties op dit artikel
Manja beukes, 2010-07-22
( +2 )

Ook heel belangrijk in het buitenland; groet eerst wanneer je ergens binnenkomt of iemand wat wilt vragen. Nederlanders zijn van huis uit respectloos en ongemanierd opgevoed waardoor ze in het buitenland als zéér lomp en onbeschoft overkomen. Hierdoor krijgen veel Nederlanders weer het idee dat Fransen, Duitser en Italianen arrogant zijn, maar dat zijn ze niet... ze zijn diep beledigd door dit Nederlandse onbeschofte gedrag.
Let maar eens op om je heen hier in Nederland. Een doorsnee Nederlander komt een winkel in en roept gewoon zonder te groeten 'hee, doe mij eens een wit brood' of iemand op straat schiet je aan met 'hee, waar is de Stationsstraat'. Misschien heb je het zelf niet in de gaten omdat je zelf ook zo bent maar dit is overal ter wereld ontzettend onbeschoft.

Manja Beukes
Gronausestraat 70
7581 CH Losser

mail: manjabeukes@gmail.com
tel: 053-4155260
Luceline nieuwenburg, 2010-07-22
( +1 )

Nederlanders zijn onbeschofte lompe boeren thuis en ook in het buitenland.
Carina03, 2010-07-23
( 0 )

Ik ben het met jullie eens, heb me helaas meermalen zitten schamen omdat men je er automatisch op aan kijkt omdat je ook uit Nederland komt. Ik zou van harte willen dat we ons allemaal weer enigzins beschaafd zouden gedragen.
Leef, 2010-07-23
( 0 )

Hallo allemaal,
Spreek lekker voor jezelf, maar ik vind mezelf toch absoluut geen onbeschofte lompe boer.
Oke er zijn Nederlanders die zich zo gedragen, maar let eens wat minder op wat een ander doet, en geef zelf het goede voorbeeld, als je daar wat meer energie in stopt, doet goed voorbeeld goed volgen.
Het is voor jezelf ook veel prettiger als je je er niet zo veel aan stoort.
Je kunt het constateren, maar om er dan ook maar meteen zoveel energie in te stoppen.
Nee, ik blijf rustig en blijf vriendelijk.
Probeer het eens en je zult zien hoe snel je resultaat boekt.
Theo, 2010-07-23
( +1 )

Hallo Leef,

Het gaat hier om hoe wij lompe onbeschofte Hollanders in het buitenland worden ervaren met ons 'je en jij' gedoe. We zijn internationaal gezien echt horken en staan qua fatsoen helemaal onderaan de ladder van de beschaving wat fatsoen en normen betreft. Ook zijn we zeer onzindelijk, we zijn gewend alles gewoon van ons af te gooien op straat, dat zie je ook nergens ter wereld.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl