X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Fuerteventura: Prachtige rust of dodelijk saai?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van boris22 boris22 Auteur op infoyo sinds
16 Augustus 2008


Bekijk het profiel van boris22
Datum: 18-08-2008
Auteur: Boris22
Fuerteventura; een van de 7 grotere canarische eilanden. In de lokale volksmond ook wel la isla tranqilla, het stille eiland genoemd. En dat is niet voor niets.

Veel mensen denken dat doordat de canarische eilanden uit lavasteen bestaat de stranden ook allemaal bruin of grijs zijn. Op Fuerteventura heeft men echter het geluk dat buurland Afrika een deel van haar zand afstaat, wat tot gevolg heeft dat aan de oostkust lang strekkende witte stranden te vinden zijn, met een altijd even blauwe zee.
Wie niet van lange strandwandelingen houdt of dubbel gebakken van zijn vakantie terug wil komen†komt aan de westkust aan zijn trekken. Hier (bij "la pared") vind je kleinere stranden waar bijna altijd wel surfers te vinden zijn omdat door de gunstige ligging de golven hier op een rustige dag wel 3 meter hoog kunnen zijn.
Dit klinkt natuurlijk allemaal paradijselijk mooi, maar naast een† paar verdorde struiken, vervallen huisjes die nooit zijn afgemaakt en verder heel veel lavasteen is er niets. Dus kom je voor het feesten de gezellige mensen en de ultieme zomerliefde van je leven? ga dan NIET naar Fuerteventura, maar naar een van de andere eilanden. Het zuiden van Teneriffe of Gran Canaria zijn uitermate geschikt voor jonge party people. Houd je van surfen of zon zee strand vakanties, dan is Fuerteventura een prima locatie. Ga er vooral heen voor je rust, maar verwacht ook niet meer dan rust.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl