X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vakantieveilingen is erg populair

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+6
  Goed artikel ( +8 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van Anoli Anoli Auteur op infoyo sinds
17 Juli 2009


Bekijk het profiel van Anoli
Datum: 20-07-2009
Auteur: Anoli
Veilingen van vakanties, waaronder bungalows, hotels, campings en andere aangeboden dagtrips, Beauty&Welness arrangementen, concertkaarten en vliegreizen in binnen- en buitenland is erg populair in Nederland. Een vakantie boeken via het reisbureau lijkt achterhaald. Steeds meer mensen doen mee aan de vakantieveilingen. Dagelijks kijk ik rond op de site van vakantieveilingen.nl. Ik heb wel eens op een reis geboden, maar mijn budget laat het op dit moment niet toe om op vakantie te gaan.

Vakantieveilingen is origineel en bezoekers kunnen gratis meebieden op de veilingen van diverse arrangementen. Sommige veilingen hebben maar een duur van 10 minuten waardoor het spannend is om te volgen voor hoeveel euro de reis wordt geboden en de veiling wordt gesloten.

Vakantieveilingen.nl biedt vakanties en arrangementen aan met een openingsbod van 1 euro. Mensen die zich hebben ingeschreven op de website kunnen elkaar vervolgens overbieden. Hoe lang de veiling duurt, verschilt per aanbieding. Wanneer de veiling sluit, koopt degene met het hoogste bod de reis. 'De uiteindelijke koper is vrijwel altijd wat goedkoper uit dan wanneer hij of zij de reis geboekt zou hebben bij een reisbureau. Bij elke veiling zie je een link naar de oorspronkelijke aanbieder, zodat jezelf kan controleren of het bod niet over de originele vraagprijs gaat. Ze bieden niet alleen zomervakanties aan, maar ook veel beauty-arrangementen en weekendjes weg. Maar op vakantieveilingen.nl kun je zelf bepalen hoeveel je uitgeeft aan je reis.

Zelf wens ik dat ik binnenkort een leuk bod kan doen of op een vakantie, weekend weg of een dagje uit. Succes met het bieden bij vakantieveilingen. Natuurlijk is het prachtig om voor enkele euros een week op vakantie te kunnen gaan. Het zal je maar gebeuren een vliegreis met appartement voor een prikkie.

Reacties op dit artikel
CrystalMarga, 2009-07-20
( +3 )

Ik neus er ook weleens rond en ook bij Hotelkamerveiling.nl.
Onlangs heb ik een heel goedkope hotelovernachting gescoord in een heerlijk hotel in een mooie omgeving.
Zo werden het een paar betaalbare dagen erop uit, ook ik heb een laag budget!
Anoli, 2009-07-20
( +3 )

Hoi CrystalMarga,

Leuk dat je reageert op mijn artikel. Dit is mijn schrijven op een site. Ik wil wel eens kijken waar dit naar toe gaat. Ben wel nieuwsgierig of veel mensen lezen en/of reageren. Zo te lezen heb jij al verschillende artikelen geschreven. Ga ze later nog eens lezen.

Groet Anoli
Tilo, 2009-07-21
( +2 )

Hallo Anoli, ik had er nog nooit van gehoord, maar zeker de moeite waard om er bij een volgende vakantie naar te kijken. Bedankt voor de tip
Lookout, 2009-07-21
( +2 )

Beste Anoli,

Vorig jaar heb ik ook meegedaan aan zo'n veiling. Ik won een nijlcruise voor amper
‚ā¨100 (10-tal dagen). Dolblij vertrokken we op reis. H√©laas misten we in Brussels de aansluiting Brussel-Amsterdam. Bijgevolg ook de voorziene vlucht. Omdat het al zo lang een droom van mij was om Egypte per nijlcruise te verkennen kochten we een nieuw ticket en vertrokken. Hadden we dat maar nooit gedaan. Niemand wachttte op ons bij aankomst op de luchthaven van Egypte (alhoewel we telex berichten en gsm berichtjes hadden verstuurd en het reisbureau ons verzekerd had dat er iemand ons zou opwachten). Tot overmaat van ramp was onze bagage ook niet toegekomen. We zijn uiteindelijk op de boot geraakt. Daar wachtte ons alweer een teleurstelling. In plaats van de luxe kamer die erbij hoorde, kregen we een heel kleine kamer, gelegen boven de motoren, stinkend naar de dieselolie en een douche waarvan het water rechtstreeks de kamer inliep. Gezellig is anders. We hebben nieuwe kleding moeten kopen alsook schoeisel. Onze bagage is uiteindelijk op de dag van terugkeer toegekomen. We moesten dus niet meer pakken. Van de beloofde nederlandstalige gids heb ik weinig of niets gezien. Van de inbegrepen toegangsprijzen idem dito. Dus, nee, ik nooit meer.
Groetjes,
Lookout
Zonnebloem, 2009-08-03
( +2 )

Hoi Anoli,

sinds ik jouw artikel heb gelezen heb ik me ook aangemeld bij de site vakantieveilingen.nl en kijk nu dagelijks naar de verschillende aanbiedingen. Het is inderdaad de moeite waard om eens mee te doen. Bedankt voor je tip.
groeten van zonnebloem
Jolanda, 2009-08-04
( +2 )

Hoi Allemaal,

Ik heb een interessant artikel geschreven over vakantieveilingen met een checklist waar je het beste op kunt letten. Waakzaamheid is geboden maar mijn ervaringen zijn goed http://www.leerwiki.nl/De_lastminute_top10_checklist_voor_een_vakantie_veiling

Succes
Groetjes,
Jolanda
Yvonne, 2009-08-14
( +3 )

Ik heb via Hotelkamerveiling een waardebon gekocht voor een verblijf in een hotel in Dresden(Hotel Rossau). De bon is een jaar geldig.Toen ik wilde boeken liet het hotel mij weten dat ik niet eerder kon komen en boeken dan eind oktober.Eerder kon niet zij hadden voor dat arrangement geen kamers beschikbaar.NU kan maar wil ik ook helemaal niet eind oktober, maar het blijkt dus eigenlijk dat van het in overleg met de gast en het hotel reserveren van een kamer geen sprake is, maar je alleen kunt komen als het hotel leeg is.Dat is dus heel wat anders dan op de site wordt aangegeven.
ADVIES: niet kopen zo'n bon op de veiling, in ieder geval niet voor CENTER HOTEL ROSSAU in Dresden via DE HOTELKAMERVEILING !
Karin, 2009-08-19
( +3 )

Wij hebben via vakantieveilingen.nl een hoogste bod gedaan op een verblijf van 7 dagen op een vakantiepark in een 6 persoons bungalow (hoogseizoen) . Alles is prima geregeld en binnen 2 dagen kregen we van het vakantiepark de vouchers en een overzicht van de bijkomende kosten . Deze kosten waren op vakantieveilingen.nl reeds vermeld dus bij ons bekend. Als je gaat bieden op een vakantie/verblijf kijk dan eerst even naar de prijzen op de website van het vakantieverblijf of touroperator, dan weet je wat je verblijf werkelijk kost . Op vakantieveilingen.nl kun je altijd hier op doorlinken . Bepaal van te voren wat je hoogste bod zal zijn en wijk hier niet van af. Het beste is om in de laatste seconden een bod te plaatsen .
Willem, 2009-09-01
( +5 )

Vakantieveilingen.nl doet er alles aan om her en der zelf geschreven - positieve - berichten te posten. Alleen let op...de enige winnaar is de eigenaar van vakantieveilingen.nl Die vangt dik op al die boekingen van hotels en andere vakantieketens. Dus laten we zeggen...doorgestoken kaart.
Ellen, 2010-01-06
( +2 )

Sinds kort ook deze site bekeken, ik vraag me alleen af of het soms niet doorgestoken kaart is. Probeer een bieding te doen bij een make up aanbieding en wordt gelijk overboden door telkens twee dezelfde namen. Een persoon heb ik op gegoogeld en deze heeft iets te maken met marketing, toeval of zitten daar gewoon mensen standaard te klikken tot ze een bedrag hebben die voor hun rendabel is !? Vraag me af of hier meer mensen is opgevallen / overkomen, is het allemaal wel betrouwbaar?
Claudia, 2010-03-21
( +3 )

Ik heb gezien dat er binnenkort een nieuwe veiligsite bij komt www.biedfabriek.nl waar de reizen op afslag worden aangeboden, lijkt me ook wel goedkoop om daat te boeken. Je kan je daar alsvast aanmelden. Ik heb dat gelijk gedaan, ze komen met spectaculaire openings acties volgens de site. groetjes caudia
Mko78, 2010-08-13
( +1 )

Op de site Hotelkamerveiling.nl worden door diverse hotels overnachtingen aangeboden tegen aantrekkelijke voorwaarden/prijzen. Bij de meeste aanbiedingen staat te lezen dat je een maximum aantal dagen van te voren kunt reserveren en /of de bon slechts kunt inwisselen op bepaalde dagen. Tevens heeft de bon vaak een beperkte geldigheidsduur. Wat er echter nooit bij vermeld staat is dat elk hotel slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar heeft voor hotelkamerveiling.nl bonnen. Dit aantal is afhankelijk van de huidige bezetting en/of (mogelijke) reserveringen. Heb je dus een bieding gewonnen en blijkt dat er op de site van het desbetreffende hotel nog kamers beschikbaar zijn en houd je rekening met het maximaal aantal dagen dat je van te voren mag reserveren dan betekend dit absoluut nog niet dat je telefonisch hetzelfde medegedeeld krijgt door het hotel.
In de praktijk betekend dit dus dat je kansen aanzienlijk afnemen om een hotelovernachting te boeken met zo’n bon. Niet alleen het aantal dagen dat je van te voren mag boeken maakt het lastiger om te boeken, maar daarnaast is er dus nog het variabele aantal kamers wat beschikbaar is per hotel. Dit aantal wordt niet openbaar gemaakt en is afhankelijk van allerlei factoren. Probeer je bijvoorbeeld in het hoogseizoen te boeken dan is de kans klein dat je dit voor elkaar krijgt met een hotelkamerveilingbon. Het hotel heeft immers genoeg kansen om in deze periode de kamers vol te krijgen met gasten welke een normale prijs betalen voor een overnachting. Als je wat vaker de site van hotelkamerveiling.nl bezoekt dan valt het ook op dat sommige hotels zeer veel overnachtingen veilen (soms wel 8 per dag). Dit zorgt er ook weer voor dat de kans dat je een hotelovernachting kunt boeken kleiner wordt. Immers des te meer gegadigden des te eerder het maximum aantal beschikbare kamers voor hotelkamerveilingbonnen is bereikt. Soms zorgt dit er zelfs voor dat je de bon niet eens binnen de gestelde termijn kunt inwisselen en deze dus ongeldig wordt.
Het feit dat hotels niet aangeven hoeveel kamers zij maximaal beschikbaar hebben voor hotelkamerveiling.nl gasten is naar mijn menig misleidend. Een check op hun internetsite naar beschikbaarheid biedt geen enkele garantie. Het aantal beschikbare kamers per hotel en per periode voor hotelkamerveiling.nl gasten is verschillend. Dit dient door de hotels gespecificeerd te worden mijns inziens.
Uiteraard begrijp ik ergens de werkwijze van de hotels wel. Een heel hotel vol met hotelkamerveiling gasten levert hen naast een goede bezetting nauwelijks iets op. Dit neemt echter niet weg dat ze consumenten door deze manier van handelen misleiden.
Overweeg je te gaan bieden en zit je binnen de gestelde termijn dat je een kamer kunt reserveren bel dan eerst met het hotel om te vragen of zij nog kamers beschikbaar hebben voor hotelkamerveiling gasten. Zo voorkom je teleurstellingen!
Lieke, 2010-08-16
( +8 )

Valantieveilingen.nl is doorgestoken kaart heb er zelf gewerkt....
Rene, 2010-08-20
( 0 )

Er is ook een nieuwe veilingsite voor dagjesweg

www.dagjeuitveiling.nl

moet nog groeien maar ziet er positief uit.
H.h. kremer, 2011-02-25
( 0 )

Waar kan ik op de site van vakantieveilingen de bezettingsgraad van de deelnemende hotels vinden?

Bij voorbaat dank,
Han Kremer
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl