X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Avonturenpark Hellendoorn, Kom maar langs als je durft...

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van xchannx xchannx Auteur op infoyo sinds
14 Mei 2010


Bekijk het profiel van xchannx
Datum: 19-05-2010
Auteur: Xchannx
Avonturenpark Hellendoorn in Overijssel, Hellendoorn. Hellendoorn is opgericht in 1936 en is geschikt voor hele gezin.In Oktober verandert de naam in Heksendoorn.

Entreeprijzen

Een entreekaartje voor Hellendoorn is niet zo duur. Een volwassene en kinderen kosten 19,75 en kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Regelmatig zijn er veel kortingsacties waardoor je 50% korting krijgt. Ook kun je de kaarten 7 dagen van te voren online bestellen met 4 euro korting p.p.

Attracties

Hellendoorn is een pretpark met ruim 30 attracties en shows voor kinderen tot 12 jaar. De attracties zijn verdeeld in 3 categorieën; vet coole attracties, avonturen voor de hele familie en speciaal voor de allerkleinsten. 

Vet coole attracties:
Thrillrides voor jong en oud met o.a. het rioolrat, de tornado, Montezuma's revenge, het galjoen, sungai kalimantan, de donderstenen, de wild waterval, piraat entehaak en de discovery club. Kortom attracties voor echte waaghalzen!

Avonturen voor de hele familie:
Attracties voor het hele gezin met o.a. het galjoen, sungai kalimantan, de 3 geheime torens, de donderstenen, de wild waterval, piraat enterhaak, de discovery club, de moby dick, het doolhof, dino sky pedalo, de monorail, de dombomolen, jungle monster en casa magnetica.

Shows & Evenementen

Avonturenpark Hellendoorn heeft naast de vele attracties ook een paar spectaculaire shows en evenementen, waaronder;

Excalibur:
Vanaf 7 Juli t/m 5 September 2010 is er dagelijks een spectaculaire stuntshow Excalibur te zien. Twee kinderen ontdekken de ruïne van een oud kasteel waar de legende van het magische zwaard ‘’excalibur’’ weer tot leven komt.

Zomershow Kareltje & Jasmijn:
Beleef samen met Kareltje & Jasmijn doldwaze avonturen in het Gouden Theater Paleis in Hotel 999 van 3 Juli t/m 5 September 2010 verschillende keren te zien . Kareltje is een vrolijke kok en is helemaal weg van slagroomtaarten. Jasmijn is de eigenaresse van hotel 999, met 999 verschillende kamers. Jasmijn is heel stoer en sterk. Kareltje & Jasmijn zijn dikke vrienden en samen beleven ze de gekste avonturen.

Heksendoornshow Kareltje & Jasmijn:
Beleef samen met Kareltje & Jasmijn doldwaze avonturen in het Gouden Theater Paleis in Hotel 999 van 16 Oktober t/m 31 Oktober 2010 verschillende keren te zien.

Hellendoorn is verscheidene keren omgetoverd tot een andere naam;

April, Mei & Juni – Spellendoorn:
Kinderen die in deze periode naar Hellendoorn gaan krijgen een gratis sticker verzamelboekje. Met Spellendoorn zijn er verschillende spelletjes waar je aan mee kunt doen en na afloop een sticker krijgt voor het verzamelboekje. Voor elke sticker krijg je een gratis knikker en door mee te spelen maak je tevens kans op de gouden knikker.

Sportstapelen:
Met Spellendoorn is er een spel voor de hele familie, namelijk sportstapelen. Hierbij moet je bekers op elkaar stapelen in een bepaalde volgorde. Er worden ook workshops en toernooien georganiseerd.

Zinderende Zomeravonden:
Op vier zinderende zomeravonden is Avonturenpark Hellendoorn extra lang geopend. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire show.

16 t/m 31 Oktober 2010 – Heksendoorn:
In de maand Oktober is het Halloween en dan is Hellendoorn helemaal omgetoverd met heksen en griezelige figuren.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl