X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Vakantie en vermaak" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Eurodisney, leuk maar ontzettend duur

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Lizz Lizz Auteur op infoyo sinds
31 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Lizz
Datum: 26-02-2010
Auteur: Lizz
Als echte hollander kon ik niet voor de volle honderd procent genieten van Eurodisney. De prijzen die dit park hanteert zijn veel te hoog in vergelijking met de kwaliteit die wordt geboden. Een eurootje of vier voor een flesje drinken, een kleine zes euro voor een hotdog en maaltijden die genuttigd moeten worden aan te kleine, vieze en wiebelende tafels waar ook weer de prijs/kwaliteitverhouding ver te zoeken is. Iets meer uitgeven is okay, maar in Eurodisney krijg je echt het gevoel dat je portemonnee leeg loopt.

Geen koelkast

Gezellig, drie dagen en twee nachten Eurodisney in hotel Sequoya Lodge. Het lijkt allemaal mooi, maar de eerste afknapper kregen we al aan de balie. Om in het zwembad te komen moesten we een heel stuk buitenom lopen en dat is niet prettig als het guur is. In diverse andere landen, is het heel normaal dat een zwembad inpandig bereikt kan worden, waar je letterlijk op je sloffen naar toe kunt gaan. Het zwembad zelf bleek te klein, had niet genoeg kluisjes en kleedhokjes en was gedateerd.
Aan de balie kregen we een vierpersoonskamer toegewezen waar maar twee stoelen op staan. De douchekop was stuk en het toilet oud. Ook de koelkast ontbrak en het koel wegzetten van meegenomen etenswaren bleek niet mogelijk te zijn.

In het winkeltje konden we zakjes chips kopen voor twee euro vijftig, een internetkaartje van een uur kost bijna vijf euro en het bonnetje voor een gratis drankje wat we in de winkel ontvingen konden we alleen maar inleveren als we vier drankjes bestelden.  
Desondanks bleek het eten en de drankjes in het hotel goedkoper te zijn dan op het park. Tot tweemaal toe hebben we daar een tussendoortje genomen van meer dan dertien euro. Dit bestond uit vier kleine kippenpootjes, een zakje patat en een schaaltje voorverpakt fruit. Toen we het op hadden, hadden we nog honger en gingen we maar verder met de boterhammen van thuis.
Eurodisney is leuk, maar je moet wel kiezen tussen veel geld uitgeven of er voor zorgen dat je van tevoren even bij de Aldi of Lidl langs geweest ben. Dat loont echt de moeite, alleen het extra sjouwwerk moet je wel voor lief nemen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl